Paraffinos kézápolás

Egy emberről legtöbbet a szeme és a keze árul el. Az arc mellett a kéz a másik testrészünk, amely leginkább ki van téve az időjárás viszontagságainak, a szélnek, a hidegnek, a napsütésnek, a környezeti hatásoknak, a szennyeződéseknek és mások fürkésző pillantásainak. A jól ápolt kéz, a gyönyörű körmök elengedhetetlen a sikeres megjelenéshez és persze nem csupán a nőknek.

5

Különféle szépészeti beavatkozásokkal megteszünk mindent azért, hogy arcbőrünk fiatalabb legyen, de a kezeinkre nem fordítunk ennyi figyelmet, pedig kíméletlenül elárulja korunkat. A kézfejek nagyon vékony bőr borítja, mely alatt a zsír, illetve az izomszövet elenyésző mennyiségű. Emiatt a kéz bőre könnyen kiszáradhat, kipirosodhat, berepedezhet, mely fertőzések forrása lehet, bőrirritáció, bőrgyulladás, ekcéma alakulhat ki. Különböző tevékenységek, mint például a gyakori kézmosás, az otthoni takarítás és mosogatás tisztítószerekkel, kerti munkák, stb. még inkább igénybe veszik a kezeinket. A száraz, repedezett bőr hamarabb öregszik, speciális, kifejezetten erre a területre kifejlesztett kézkrém segít pótolni az elveszett zsíranyagot és segíti a vízmegtartást, de sok esetben kevésnek bizonyul.

9

A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás.

Kézápolás menete

Mely segítségével a bőr hidratálódik, regenerálódik, revitalizálódik, kisimul, bársonyos tapintású, rugalmas, puha, egészségesen fénylő lesz, ápoló, hidratáló hatása kimagasló. A kezelés pozitív hatása annak köszönhető, hogy a paraffin rendkívül jó hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, segíti a szövetek oxigén ellátását, erősíti a kötőszövetet és ezáltal lehetővé teszi hidratáló krémek felszívódását. A meleg pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, segíti a bőr belülről való épülését, az izmok ellazulnak, az ízületek felfrissülnek, megfelelő oxigénhez jutnak . Késlelteti a bőr öregedését, eltünteti, halványítja a káros hatások tünetit. Mindenkinek ajánlott, mivel káros környezeti hatások, vegyszerek, szennyeződések, por mindenki bőrét érik.

8

Figyeljünk oda, szeressük és ápoljuk kezeinket, hogy minél tovább szép maradjon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s