Sminktetoválás előnye

Miért dönts sminktetoválás készíttetése mellett?

Több előnye is van, ha sminktetoválást csináltatsz, viselsz. Viszont nagyon sokan félnek tőle, mivel egy szépen elkészített, természetes sminktetoválás nem látszik, nem is gondolnánk, hogy tetoválva van a szája, szeme, szemöldöke, ellenben egy csúnya kiszúrja a szemünket, rögtön észrevesszük, látszik, hogy tetovált.

Területek

Ezáltal sokakban még mindig az a kép él a sminktetoválásról, hogy fekete, vékony egyenes csíkú szemöldök, kék elmosódott szemhéjtetoválás, illetve barna szájkontúr.

Elrontott 1

Legelőször azt kell tisztázni, hogy ma már nem csak ez a 3 lehetőség létezik. Sőt!!! Még a szőke hajú, világos bőrű és szemöldökű vendégek is többféle színből tudnak választani, ami leginkább illik hozzájuk és mégsem érzik kicsit sem sötétnek.

Illetve az életkor sem szempont, mivel maximálisan az egyéniséghez igazodik a sminktetoválás.

IMG_3836 (2)(Ezen a képen egy nyugdíjas hölgy szerepel, akinek a szemöldökét tetováltam.)

A mai trendeknek megfelelően a sminktetoválás nagyon természetes lett, az számít igazán szép, jó sminktetoválásnak, ami nem látszik igazán, csak tökéletesíti, szépíti, keretezi az arcot. Egy természetes sminktetoválás esetén csak olyan bókokat hallasz, hogy „Neked olyan szép a szemöldököd”, vagy „Szerencsés vagy, mert szép színű, telt és szimmetrikus szád van!” „Én is ilyet szeretnék!” És persze mindenki ledöbben, amikor elárulod, hogy valóban mitől is az.

Előtte-utána

És akkor nézzük az előnyeit:

Mindig úgy fogsz kinézni, mintha sminket viselnél. Tökéletesítheted vele szemöldöködet, szádat, szemedet. Keretet ad az arcodnak és megszépíti, szebbnek érezheted magad a nap 24 órájában.

39

Egy jól kiválasztott szín és forma esetén mindig úgy fogod érezni, erre vágytál. Egy jó formájú szemöldök, egy szép szemhéjtetoválás kihangsúlyozza a tekintetet. Ajaksatírozással enyhe rúzsozott hatást érhetünk el, miközben szimmetrikus formát, teltebb szájat hozhatunk létre, ezáltal sokkal nőiesebbé tesszük az arcot.

30

A sminktetoválás praktikus. Rengeteg időt spórolhatunk vele nap, mint nap. De ami még ennél is fontosabb, nem tudjuk elkenni, lesírni, lenyalni, leizzadni, stb.

37

Aki szép, jó sminktetoválást visel, az úgy érzi: „Az aki szép, az reggel is szép!”

21

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s