Alapozó vagy CC krém?

Alapozó vagy CC krém használatát javaslom?

tokeletes-smink-fajdalommentes-termeszetes-hatasu-sminktetovalas-plusz-korrekcio-profi-szakembertol-kupon

Bizonyos eseményeken való részvétel megkövetel egy adott sminket, sok esetben a bőrhibánkat szeretnénk eltüntetni alapozóval a mindennapokban.

De mi is a jó döntés? Tény, hogy bizonyos típusú smink elkészítésének alap feltétele az alapozó. Ezzel eddig nincs is baj, csak hazaérve ezt mindig távolítsuk el maradéktalanul.

IMG_7564

Különböző típusú, állagú alapozók léteznek. Amiben azonban mindegyik megegyezik, ahhoz, hogy jó fedést biztosítson, elengedhetetlen bizonyos mennyiségű poranyag használata. Minél több poranyagot tartalmaz egy alapozó, annál jobban takarja el a bőrhibákat, ellenben annál rosszabb a bőrnek. A nagy mennyiségű por eltömíti a pórusokat, nehezen, vagy egyáltalán nem tud lélegezni a bőr, kiszárítja a felhámot. Elősegíti a gyulladások, pattanások kialakulását, ezáltal még több mindent kell majd eltakarnunk. Illetve arról sem feledkezhetünk meg, hogy a túlzásba vitt alapozó használattal vakolat kinézetet kelthetünk.

Túlzásba vitt alapozás-112550_2_big

CC krém (Cream Corrector) egy alapozó és egy hidratáló krém keveréke. Tökéletes fedést nem biztosít, viszont egy professzionális termék nagyon jól táplálja az arcot, a bőrtípusnak megfelelő hidratáló hatóanyagokat, vitaminokat tartalmazza, semlegesíti a szabad gyököket, gátolja a pigmentfoltok, ráncok kialakulását, nyugtatja, revitalizálja a bőrt, teljes körű UV védelmet biztosít, miközben egységesen üde, matt, szép arcbőrt varázsol viselőjének. Az apró bőrhibákat pedig egy kis korrektorral el tudjuk takarni, de nem terheljük az egész arcot az alapozó töménységével.

Bioplasma CC

Az alapozókkal ellentétben, a CC krémek tartalmaznak fényvédő hatóanyagokat is, de azt érdemes megnézni, hogy mekkora fényvédő faktor van a termékben, mert lehet, hogy nyáron ki kell egészíteni plusz fényvédő krémmel. Illetve akár a dehidratált, akár a zsíros bőrnél is szükség lehet a CC krém alá, egy bőrtípusnak megfelelő hidratáló krém használatára is, amivel az alap bőrtípust kezelhetjük.

3 (2)

Ha engem kérdeztek, hétköznapra a CC krém és korrektor kombinációjának a használatát javasolnám, kiegészítve púderrel, és bizonyos eseményekre, sminkhez pedig nyugodtan használhattok egy jó minőségű alapozót.

550s_20120213_1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s