Miért van jótékony hatással a Plasma kezelés a problémás, pattanásos bőrre?

A pattanásos bőr a közép-európai lakosság majdnem 1/3-át érintő probléma. Ez fokozott faggyúmirigy működést jelent, melynek hatására a bőr zsírosan fénylő, tágpórusú, pattanások, esetleg faggyúciszták jelennek meg rajta. A jellegzetesen érintett területek az arc, a homlok, a hát, a mellkas szegycsont feletti része és a hajas fejbőr.

IMG_1196

 

Különböző hatások következtében, mint pl. a környezeti ártalmak, hormonális változás, genetikai hajlam, stressz, mechanikai tényezők, gyógyszerek, szervrendszerek hibás működése, bőrön lévő baktériumok, stb. a szervezet és a bőr egyensúlyi állapota felborul, nem tud megfelelően működni. A plazmakisülés segíti az egyensúlyi állapot visszaállítását, a sejtek anyagcseréét, megfelelő energiát biztosít a regenerációhoz, mivel a keletkező mikrovillámok a levegő molekuláris oxigénjét, nitrogénjét elbontják, több mint 200 kémiai reakciót indítva el ezzel.

Erre a bőrtípusra jellemző még, hogy felszíne egyenetlen, fénylő, tág pórusok, gyulladt területek figyelhetőek meg, friss, vagy régebbi hegek láthatóak rajta.

img_0336

Miben tud segíteni a Plasma? Miért lehet vele látványos eredményt elérni pattanásos bőrnél?

A legtöbb pattanásos bőrre jellemző a hámréteg elszarusodása, ami gátolja a faggyú kiürülését. A pangó faggyúban könnyen megtelepednek és elszaporodnak a bőrön élő baktériumok. Ez a terület begyullad. Mint tudjuk a Plasma kezelésnek baktériumölő és vírusölő hatása van, megakadályozza a gombák sejtnövekedését, megállítja a vírusok szaporodását. A plazma kezelés megtisztítja a testet a vírusos sejtektől, amiket a szervezet egészségesekkel pótol, helyreállítja az oxigén-szállító képességét. A szövetek tápanyagellátása nő, a véredényeket kitisztítja, aktiválja az immunrendszert. Az alkalmazott területen csökkenti a gyulladást.

Azt is tudjuk, hogy pattanásos bőrnél sok esetben jelen van az 5-alfa-reduktáz enzim is, mely a hormonális pattanás kialakulásáért felelős, és ami az androgén hormonnal van összefüggésben. A Plasma kezelés normalizálja a bőr hormon és enzim termelő képességét.

Erre a bőrtípusra jellemző, hogy felszíne egyenetlen, tág pórusú, heges. Plasma kezelés regenerálja a műtéti hegek és bármilyen sérülések utáni bőrfelületet.

A plazmakisülés által végzett kezelés egy természetes folyamat, amely a kívánt hatást a bőr élettani funkcióit kihasználva éri el. A kezelés során a bőrben semmilyen idegen, vegyi anyag nem kerül. Nagy előnye ennek a metódusnak, hogy allergiás vagy toxikus reakciója nem ismert. Ez az érintés-, és fájdalommentes, önmagát sterilizáló, önmagát nem támadó alkalmazás megengedi a kezelést a melegre érzékeny és egyenetlen felszínű bőrfelületen is.

3

Összességében megállapítható, hogy Plasma kezelést alkalmazva a problémás, pattanásos bőr gyorsabban és hegmentesen gyógyul, gyulladáscsökkentő, baktériumölő, szövetregeneráló hatása miatt, már rögtön látszik az eredmény.

A kezelést kúraszerűen, 6-8 alkalommal, heti rendszerességgel érdemes elvégezni a hatékony eredmény elérése érdekében. Tisztítás után is alkalmazható, így szebben és gyorsabban regenerálódik a kezelt terület.

Kiegészítve professzionális otthoni ápolókkal még látványosabb és tartósabb eredményt érhetünk el.

dc-lip

A kezelésnek ellenjavallatai is vannak:

Epilepszia, terhesség, fém impalntátum, szívritmus szabályozó vagy más elektromos eszköz, gyulladásos folyamat, bőr léziók, daganat, visszér, csontritkulás, trombózis hajlam, sérült, heges bőr esetén az eljárás nem alkalmazható. Fog implantátum esetén elvégezhető a kezelés.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s