Fitoösztrogénes New Age termékcsalád otthoni ápolói

newage_350_011

New Age termékek

arcradc3adrozc3b3-zselc3a9.jpgArcradírozó zselé

Finom szemcséket tartalmaz, mely kettős hatású, eltünteti a szennyeződéseket, a smink nyomait és eltávolítják az elhalt, felszíni sejteket, így frissítve a bőrt. A radírral kezelt bőrfelület könnyebben fogadja be a krémeket.

Nappali krémHidratáló krém SPF 15

Biztosítja a bőr védelmét a káros sugárzásokkal és a külső szennyeződésekkel szemben. 15-ös fényvédő faktort tartalmaz, 24 órás hidratáltságot eredményező készítmény, mely jó sminkalapnak is szolgál.

Éjszakai krémÉjszakai tápláló krém

Biztosítja a bőr állandó hidratáltságát és táplálását, tökéletes komfortérzést eredményez.

szem-nyakkrc3a9m.jpgSzem- és nyakkrém

A krémben gazdag összetevők segítik kisimítani a ráncokat. Használata nem okoz problémát az érzékeny bőrűeknek és a kontaktlencsét viselőknek sem.

newage-2719Szérum

Nagy hatású aktív összetevőkből álló koncentrátum napi használatra. Stresszes időszakban vagy leromlott egészségi állapotban, a diéta okozta időszakos tünetek megjelenése után különösen hatásos.

Mousse-Foaming-Mask-140-ml

Feszesítő habmaszk

„Randimaszk”. Az aktív hatóanyagokat nagy százalékban tartalmazó szépségmaszk, csökkenti a fáradtság nyomait és hosszú ideig frissességet biztosít a bőrnek. Célszerű olyankor használni, amikor reprezentatív megjelenésre készülünk.

TestápolóTestápoló

Luxus testápoló érett, igényes bőrre. Növényi ösztrogént, szójából kivont izoflavont tartalmazó készítmény, mely a változó korban lévő hölgyek legideálisabb testápolója. Visszaadja a bőr rugalmasságát, hidratáltságát, tápláltságát, bársonyoságát. Használata megfiatalítja a test bőrét, illata varázslatos érzékiséget, ápoltságot sugall.

New Age termékek

Leave a comment