Rólam

FényképAz igazi szépség nemcsak álom, mindenkiben megtalálható nemtől, kortól függetlenül, csak nem vagyunk elég magabiztosak ahhoz, hogy vonzónak találjuk magunkat. Látogass el kozmetikámba, ahol forradalmian új gépekkel, professzionális GIGI termékekkel, legújabb hatóanyagokkal, folyamatosan megújuló akciókkal várlak, egy nyugodt, diszkrét, harmonikus környezetben, és újra előkerül az igazi szépség a tükörben.

A kozmetikus szakma mindig is a szívem csücske volt. Egy álom, amit szerettem volna megvalósítani. De a logikus döntések sokáig háttérbe szorították, így szereztem 2 gazdasági diplomát, vezettem egy nagykereskedést 10 évig. Mindennek eljön az ideje, minden álom megvalósul egyszer. Az enyém is.

Szalonom Budapesten, az I. kerületben, a Naphegyen, közel a MOM Parkhoz és a BAH csomóponthoz, a Zsolt utca 4. szám alatt található, az Evital Park Szépség és Egészség központban.

Kozmetikusként a feladatom: megőrizni a megőrzendőt, kijavítani a kijavítandót, elhomályosítani az elhomályosítandót és kidomborítani a szépet és a kellemeset.

 Várom kozmetikámban a szépülni, relaxálni, feltöltődni vágyó Hölgyeket és Urakat, kortól függetlenül, ahol egyéni igényekre szabott szolgáltatást nyújtok, nyugodt, harmonikus környezetben, hogy rohanó világunkban legyen egy hely, ahol kicsit lelassul az idő, és kizárólag Veled foglalkozom.

 Azért esett a választásom a GIGI professzionális termékeire, mert a cég több mint 180 féle termékét szabadon variálhatom, ezzel engedve szárnyalni kreativitásomat, minden bőrtípsura többféle kezelési megoldást, terméket kínál, a hagyományos alapkezeléstől a luxuskezelésig egyaránt, évente legalább 1 új termékcsaláddal bőrül a kínálatuk, igazodik a legújabb trendekhez, nyitott az új hatóanyagokkal, kezelési eljárásokkal kapcsolatban, egyetemi és gyógyszergyári kutatócsoporttal közreműködve valósítják meg a termékeiket.

 A Long-Time-Liner sminktetoválás mellett pedig azért tettem le a voksom, mert egy többszörös Európa Bajnok Beauty Award díj 1. helyezettje, azt nyújtja, amit ígér. Az orvosi acél szerkezet és tű hajszál pontos munkát tesz lehetővé sérülésmentesen, így a festék a bőrben marad, de csak a hámrétegben, amit a készülék egyedülálló módon korrigál, ezzel lehetővé téve 5-10 éven belüli kikopását, hogy mindig arcformánkhoz, egyéniségünkhöz leginkább illő sminktetoválásunk lehessen.

 Folyamatosan továbbképzéseken, tanfolyamokon, előadásokon veszek részt, hogy vendégeim elégedettek legyenek, maximális szaktudás mellett mindig újabb kezelésekkel, hatóanyagokkal, megújuló szolgáltatásokkal tudjam fogadni Őket.

 

Várlak Téged is szeretettel

Kopcsák Emese kozmetikus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s