Vagheggi White Moon termékcsalád

A bőrön megjelenő foltokat, fáradt, fakó bőrképet különböző hatások eredményezik, mint a szennyezett levegő, a szmog, a stressz, a helytelen, túlzott napozás, a hormonális egyensúly változása, a terhesség. Az idősödő bőrön is jelentkezhetnek foltok, elszíneződések.

A lassuló bőrmegújulás és a csökkent mikrokeringés is negatívan befolyásolja a bőr állapotát.

A White Moon termékek kiváló segítséget nyújtanak ezekre a problémákra minden évszakban, és minden a problémával érintett korosztály számára, mert

  • megelőzi és csökkenti, halványítja az elszíneződéseket, foltokat
  • szabályozza a melanin képződést
  • védi a bőrt a környezet szennyeződésektől
  • javítja a keringést
  • táplálja a bőrt
  • megelőzi a bőröregedést
  • alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson és a kézfejen.

Egységesíti a bőrszínt, sima, ragyogó bőrképet eredményez mélytisztító hatással, miközben energia koncentrátum a bőr számára anti-aging hatással.

Enzimblokkoló, halványító, nyugtató, kollagén stimuláló, antioxidáns hatóanyagok szinergiája.

Végezhető vele 30 perces, gyors, Beauty Expressz kezelés, kényeztető bőrmegújítás masszázzsal, gépi kezeléssel, de tisztítás mellé is ajánlott.

A kezelés hatékonyságát otthoni ápolókkal fokozhatjuk.

WHITE MOON 2:1 HATÁSÚ TISZTÍTÓ TONIK

Egyesíti a lemosó tejet és a tonikot. Praktikus a használata, gyengéden mégis intenzíven tisztít.

WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-DERÍTŐ VÉDŐ EMULZIÓ

Innovatív halványító emulzió, amely megelőzi és csökkent a bőrön található foltokat. Védelmet nyújt a káros külső környezeti hatásokkal, UV-sugarakkal szemben, megelőzi a bőr korai öregedését, segíti regenerálni a bőrt.

WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-DERÍTŐ KONCENTRÁTUM

Innovatív technológiával előállított koncentrátum, ami azonnali, nagyfokú hatást gyakorol a foltokra, használatával egy egységes bőrképet eredményez, elhalványítja a foltokat, béta-glukán tartalmának köszönhetően regeneráló és bőröregedés gátló hatása is van.

WHITE MOON FEHÉRÍTŐ-BŐRMEGÚJÍTÓ AMPULLA

Bőrmegújító koncentrátum, hatóanyagai simítják és megújítják a bőrfelszínt. Kiváló a szürke, fakó, foltosodásra hajlamos bőrök kezeléséhez, otthoni kúraszerű ápolásra is javasolt, meghosszabbítva a szalonkezelést.

 

Advertisements